Мотивирачки цитати од најбогатите луѓе во светот

235

Учете за успехот од оние што веќе го постигнале.

Времето ви е ограничено, затоа не го трошете живеејќи туѓ живот.Стив Џобс

Конкуренцијата секогаш, секогаш ве прави подобри, дури и кога победува.Карлос Слим

Можам или да гледам нешто што се случува или да бидам дел од случувањето.Илон Маск

Направете го подобро од совршено.Марк Цукерберг

Вашите најнезадоволни клиенти се вашиот најдобар извор за учење.Бил Гејтс

Не можете да направите добра зделка со лош човек.Ворен Бафет

Кога иновирате, бидете подготвени да ви кажуваат дека сте луди.Лари Елисон