Претседателката на ССК се кандидира за градоначалник на Скопје

107

Претседателката на Сојузот на Стопански комори, Даниела Арсовска денеска соопшти дека ќе се кандидра како независен кандидат за Градоначалник на Град Скопје.

„Одлучив да делувам и да се кандидирам за Градоначалник на нашето Скопје како независен кандидат на сите вас кои знаете дека може подобро и Ве повикувам ЗАЕДНО да се посветиме Скопје да прерасне во современа Европска метропола!“, вели Арсовска во своето обраќање.