Почетна Ознаки Sport Life

Ознака: Sport Life

Најчитани

Hyperloop: Патување со капсула од Братислава до Будимпешта за само 10 минути

Патувањето од Братислава до Виена со оваа капсула ќе трае осум минути, а од Братислава до Будимпешта ќе се патува за околу 10 минути.

Светски економски форум: Планот е 680 милиони луѓе да имаат можност за преквалификација до...

Светскиот економски форум (СЕФ) денеска објави дека до 2030 година, повеќе од 680 милиони луѓе ќе имаат можност да стекнат образование, вештини и вработување...

Седум навики на ментално силните луѓе кои ги користат за развој на кариерата

Ако мислите дека е време да ја подигнете кариерата на следното ниво, можете да ги искористите стратегиите на ментално силните луѓе. Американската психотерапевтка Ејми...

АХВ:Се повлекува производ од рафтовите поради присуство на цијановодородна киселина

Агенцијата за храна и ветеринарство ги информира потрошувачите дека се отповикува следниот небезбеден производ – СУРОВИ ГОРЧЛИВИ СЕМКИ ОД КАЈСИЈА поради присуство на цијановодородна...

РКЕ: Ново поскапување на бензинот

Малопродажната цена на бензинот ЕУРОСУПЕР БС-98 се зголемува за 2,00 ден/лит, во однос на малопродажната цена утврдена со одлуката за утврдување на највисоки малопродажни...