Почетна Ознаки „Телеграм“

Ознака: „Телеграм“

Најчитани

Странски работници од Индија пристигнаа во млечниот сектор и земјоделството

Претседателот на Собрание на Организација на работодавачи, Ангел Димитров за МИА потврдува дека  работници од Индија се пристигнати на фарма и во млекара во...

Шефот на Airbnb: Најдобриот бизнис совет што сум го добил е во спротивност со...

Еден совет од инвеститор му помогна на извршниот директор на Airbnb, Брајан Чески, да ја прерасне својата компанија од стартап кој се бори во...

Генерацијата Z го откри хит системот за штедење од 90-тите и целосно ги отфрли...

Неверојатни 69% од Генерацијата Z сега користат готовина пред повеќе од 12 месеци - повеќе од Генерацијата X (47%) или Baby Boomers (37%), според...

Америка избегна банкрот

Американскиот претседател Џо Бајден и лидерот на републиканското конгресно мнозинство Кевин Мекарти постигнаа начелен договор по макотрпните преговори за зголемување на лимитот на американскиот...

Бесими: Граѓанските обврзници се безризична инвестиција која ќе им донесе приноси на граѓаните

Граѓанските обврзници се безризична инвестиција којашто ќе им донесе приноси на граѓаните и ќе ја заштити вредноста на нивните заштеди од ефектите од инфлацијата...