Аналитичар предвидува подем на Кардано во наредните недели

124

Крипто-трговец соопшти дека во следните недели Кардано (АДА) може да види динамика на понуда и побарувачка, што ќе даде старт на ново „рели“.

Трговецот, познат како Пентоши, им рече на своите 220.000 следбеници дека АДА се прилагодува под 2,00 долари пред да се пресели на нови височини, започнувајќи компатибилност со паметни договори.

Според Пентоши, технички, Кардано е еден од алткоините со најцврсти изгледи на пазарот.

„… тоа беше еден од најсилните проекти во текот на целата година. Овој тренд сугерира нов АТХ (All-Time High)… “

Трговецот забележува дека над 70% од сите АДА се држат надвор од пазарот.

“Околу 72% од вкупната понуда на АДА е заложена, така што е лесно да се види [како побарувачката ќе ја надмине понудата] во следните недели“, додаде тој.