сабота, 22 февруари, 2020
Почетна Автори Објави од Весна Ѓорѓевска

Весна Ѓорѓевска

481 ОБЈАВИ 0 КОМЕНТАРИ
- реклама -

Најчитани

Српски град повторно на листата на градови на иднината според Financial Times

Oснов за рангирање биле постигнатите економски резултати, организацијата на локаната управа и деловна клима.

Животот е процес, развојот е опција

Животот е како такси. Иако стоите, таксиметарот отчукува!

Зошто е подобро да плаќате со кеш и да носите крупни банкноти

Концептот наречен “ментално сметководство“ има врска со начинот на кој донесуваме финансиски одлуки, а што е во врска со нашите асоцијации коишто ги имаме кон парите.

Како Виена ги наградува оние кои ќе го оставаат автомобилот во гаража

Просечниот жител заштедува 20 килограми јаглерод диоксид со тоа што не го користи автомобилот околу две недели

Сурово, но точно – Вака милијардер ја објаснува суштината на бизнисот

Една од неговите теории е дека суштината на бизнисот е константна војна. Без разлика колку оваа негова аналогија е точна, делува и сурово. Еве што О'Лири вели: