Аналитичар споделува позитивни изгледи за три алткоини

12

Трговец ветеран вели дека еден алткоин, базиран на етериум, има графика која најмногу ветува на пазарот.

Тој исто така спомна дека двајца конкуренти на ЕТН се подготвени да се обединат.

Крипто-трговецот, кој е познат под псевдонимот „Cantering Clark“, вели дека гледа во Frax (FXS), алгоритамски систем за стабилни монети.

Врз основа на анализата на трговецот, FXS потенцијално би можел да достигне 42 долари.

Аналитичарот ја следи и платформата за паметни договори на Avalanche (AVAX). Според него, AVAX има и уникатно силна пазарна структура која може да запише нови врвови за 2022 година.

„Само погледнете колку технички силен изгледа AVAX за да стигнете до врвот.

Во моментот на пишување, AVAX се тргува за 97,04 долари.

Трејдерот вели и дека платформата за децентрализирани апликации (DApp) Near (NEAR) се подготвува за силно рели. Тој истакнува дека последната „дневна свеќа“ на NEAR ги надминала и двете претходни и посочува дека можеби ќе пробие над 17 долари.

Кон крајот на минатата година, екосистемот NEAR објави напори за собирање средства од 800 милиони американски долари за да го поттикне растот на своите локални проекти и старт-ап.

Бидејќи половина од финансирањето е веќе доделено, аналитичарот вели дека трговците на мало треба да го следат проектот.