Како Дачија се пошегува на сметка на BMW (ФОТО)

325

BMW нуди претплата за греење на седиштата, а Dacia?

Романскиот бренд во одбрани салони во Велика Британија подарува термофор.

Романскиот производител на автомобили во сопственост на Рено ги разгледува сите дополнителни опции за претплата што ги нудат одредени производители на автомобили.

Dacia првенствено мислеше на BMW и неговата одлука да им наплаќа дополнително на клиентите на одредени модели за да ја отклучи функцијата за греење на седиштата.

Романскиот производител истакнува дека најбогато опремените верзии на моделите Sandero Stepway, Duster и Jogger имаат загреана предни седишта како стандардна опрема. Како што велат, немаат намера да го следат примерот на некои автомобилски компании кои воведуваат дополнителна претплата за отклучување на некои функции.

Доколку фабрички е инсталиран систем во автомобилот, нашите клиенти секако можат да го користат, велат од компанијата Dacia.