Како изгледа да се вози мотор со Google glass?

6

google glass

Сигурно сте слушнале многу работи за Google Glass, но можеби не знаете какво е искуството да се носат овие очила. Следното видео ќе ви покаже какво доживување е. Бизнис инсајдер го објави видеото на YouTube корисникот JerryRigEverything, со кое тој ќе ве поведе на возење со неговиот мотор носејќи Google Glass. Возењето изгледа како видео игра.