Париз го доби првиот пловен хотел

34

off_hotel_02Градот на светлината го доби својот прв пловен хотел. Неговото име е OFF и се наоѓа на реката Сена близу железничката станица Аустерлиц. Располага со 54 соби, базен, четири луксузни апартмани, бар и 400 метри квадратни летна тераса со прекрасен поглед на Париз.

Хотелот е дизајниран од Жерард Ронцати од Seine Design, а цените за ноќевање се движат од 160 евра, па нагоре.

off_hotel_05offtoseine_pdg-721x396off_hotel_06off-paris-seine-hotel1115off_hotel_04OFF-Hotel-and-Bar-Siene-Paris-Lobby-1020x610off_hotel_03off_hotel_07Untitled