Промотивен период на Централна кооперативна банка без провизија

2

Централна кооперативна банка АД Скопје ги известува своите корисници дека во периодот од 04.07.2018 до 11.07.2018 година, подигнувањето на готовина на банкоматите на банката – со кредитни картички издадени од ЦКБ АД Скопје, ќе биде без провизии. 

Од банката потенцираат дека поволноста се однесува само за кредитни картички на физички лица.