вторник, 20 октомври, 2020
Почетна Ознаки банкарска

Ознака: банкарска

- реклама -

Најчитани

Членките на ЕУ договорија нови правила за патување, се воведуваат четири категории

Пандемската мапа е заедничко мапирање на ризични подрачја во ЕУ. Државите и регионите на мапата ќе бидат обележени со зелена, портокалова, црвена и сива боја.

Печатени куќи од Чачак – готови за 15 часа, а квадрат чини 195 евра

Првите пилот-куќи во Србија ќе бидат изградени на почетокот на третиот квартал од 2021 година во Чачак.

НЛБ ќе го задржи брендот Комерцијална банка

На прашањето што треба да очекуваат околу 3.000 вработени во Комерцијална банка по купувањето, тој изјави дека “работите не се едноставни“.

Оваа држава подобро и од Шведска се справува со пандемијата

Станува збор за земја во која малите семејни бизниси управуваат со економијата, контролираат над 60% од расположливиот доход, обезбедувајќи околу 80 % од вработеноста во земјата и произведувајќи 90% од храната што се консумира.

Слатка одмазда: Банката одбила да му даде кредит, а 18 години подоцна ја купи

Денес им помага на многу компании да ги организираат своите финансии, а исто така тој е и мотивациски говорник.