Проѕирен шатор за уживање под ѕвездите

113

inflatable-clear-bubble-tent-house-dome-outdoor-3Американската компанија Holleyweb креираше проѕирен шатор во форма на топка во којшто удобно можат да се сместат двајца и да уживаат во ноќ под ѕвездите, да гледаат како паѓа снегот, едноставно да ја поминат ноќта под отворено небо.

За да се надува шаторот потребен е електричен приклучок, а истиот е изработен од PVC материјал. Неговиот дијаметар изнесува четири метри, а се продава по цена од 2.000 долари. Шаторот не прошушта вода и е отпорен на оган.

inflatable-clear-bubble-tent-house-dome-outdoor-1inflatable-clear-bubble-tent-house-dome-outdoor-17inflatable-clear-bubble-tent-house-dome-outdoor-2