Почетна Ознаки Биткоин

Ознака: Биткоин

Најчитани

На Рено му појде бизнисот: Фабрички реновирани половни автомобили се хит

Renault опреми специјална фабрика која се занимава исклучиво со уредување на користени автомобили. Интересно, Toyota исто така најави дека ќе почне да се фокусира...

Што е солемнизација?

Од една страна, нотарот проверува дали договорот е составен во пропишана форма, а од друга страна на странките им ја објаснува смислата и последиците од тој договор.

Триглав Осигурување Живот со уникатна можност за своите осигуреници, членство на Сторнест услугата со...

Триглав Осигурување Живот го склучи првиот договор за соработка со финансиска институција во земјава со компанијата Сторнест со цел подобрување на квалитетот на услугите и овозможување...

Кои се најбогатите 10 Европејци

Вкупниот број на милијардери во Европа и нивното вкупно богатство се намалија во текот на минатата година, откри Форбс. Форбс објасни дека „топењето“ се случило...

Што е маржа?

Mаржа се среќава во производство или трговија, покажувајќи го процентот што производителот или продавачот го додава на производната или набавната цена, за да може да го пласира производот на пазарот.