Tip of the week #1 и #2 – прирачниците за личен и професионален развој во пакет за само 299 денари

4

tow1

Не ја пропуштајте можност да инвестирате во себе ова лето и да се подготвите себе си за следните предизвици во Вашата кариера. Направете ја вистинската одлука, имплементирајте, променете ги вашите навики и остварете ги вашите цели.

За Вашите цели да станат реалност, Tip of the week прирачниците се подостапни од било кога. Само во месец август, прирачниците можете да ги најдете во пакет по промотивна цена од 299 денари во поголемите книжарници низ Скопје (ТРИ, Култура, Икона, Матица, Табернакул, Топер), како и во продажните места на Office Plus.

НАБАВЕТЕ ГИ ПРИРАЧНИЦИТЕ И ПРОМЕНЕТЕ ГО ВАШИОТ ЖИВОТ!!!

Контакт за компаниски нарачки:
02 31 21 907
tow@macedonia-export.com