ВИДЕО: Како изгледа производството на новото BMW

32

Новата BMW Серија 7 од својот електричен брат i7 започна со производство, па BMW објави видео во кое покажува како се одвива производниот тек.

Видеото, кое трае околу десет минути, е поделено на три дела, на кои се гледа линијата на склопување на каросеријата од серијата 7/i7 во фабриката на BMW во Динголфинг, Германија, како и готовите автомобили кои сами ја напуштаат производната лента, пренесува Авто Република.