Во Цеље саем за мало стопанство

25

Во Цеље од денеска до 14-ти овој месец се одржува Саемот за мало стопанство на кој ќе присуствува и македонска стопанска делегација. Во рамки на деловната посета претставниците на компаниите ќе остварат средби со фирми од Словенија од областа на градежништвото, енергетика, инфраструктура и животна средина.

Организатор на посетата е Стопанската комора на Мал бизнис на Македонија.