сабота, 29 февруари, 2020
Почетна Автори Објави од Vlatko Kosevaliski

Vlatko Kosevaliski

335 ОБЈАВИ 0 КОМЕНТАРИ
- реклама -

Најчитани

Излезете од комфорната зона, не се плашете од ризик и верувајте во себе

Младите константно да се предизвикуваат себеси, да излезат од комфор зоната, да не се плашат да преземат ризик, да побараат помош и да веруваат во себе и своите соништа.

Митови и заблуди за корона вирусот

Дали лукот може да спречи инфекција со корона вирус?

Кога имате добар тим настанува магична синергија и веќе 2+2 не се 4, туку 10

Ние сме посветени на испорачување вредности кон сите клиенти, за иден успех на нашите компании и бизниси, нашите заедници и нашата држава.

Најстарата компанија во светот работи 1.500 години, а во Македонија 147 години

Некои доживеале и илјада години постоење, а денес тешко можат да дочекаат и дваесет.

Како овој Италијанец во гаража направи империја вредна 2,2 милијарди долари

Денес е важно да се одржи љубопитност и страст за бизнисот и да се работи на континуирано подобрување. Исто така, се потенцира важноста на чесноста и транспарентноста.