15 фрази коишто посакувате да ги кажете на работа

56

zborovi

Фото: Pixabay

Сите понекогаш посакуваме да кажеме нешто што не смееме, особено на работното место. Еве неколку фрази што секој од нас, во одреден момент, посакува да ги упати некому.

А никогаш? Одговара никогаш?

Можам многу лесно да се согласувам со луѓето, кога ќе научат да ме обожаваат.

Ќе се обидам да бидам фин, ако ти се обидеш да бидеш попаметен.

Не ве регистрирам, но слободно оставете порака….

Ми се допаѓаш. Ме потсетуваш на мене кога бев млад и глупав.

Имам огромен талент и визија, само воопшто не се замарам.

Ти благодариме што не освежи и поттикна со твојата “уникатна” идеја.

Фактот што никој не те разбира не значи дека си уметник.

Започнав со ништо и се уште имам многу на залиха.

Што и да си сакала да изведеш со стајлингот, си утнала.

Стрес е кога ќе се разбудиш врескајќи и сфаќаш дека се уште не си заспал.

Мислев дека сакам кариера, ама излезе дека ја сакам само платата.

Сарказмот е една од услугите што ја нуди нашата компанија.

Не реков дека ти си виновникот, само реков дека те обвинувам.

Ако се согласам со тебе и двајцата ќе згрешиме.

Имате нешто да додадете?