3D реклама на National Geographic што ги преплаши Бразилците

1

reklama 1

Оваа одлична 3D реклама на National Geographic е поставена на дното на подвижни скали во Бразил. На рекламата, која е најава за програма за бразилските шуми, насликан е крокодил кој личи дека излегува од вода и тргнува по скалите нагоре. Што би направиле Вие да се најдете во ваква ситуација?

reklama