понеделник, 6 јули, 2020
Почетна Реклама

Реклама

Овој канал ми помага да го плаќам школувањето. Од оваа работа ги финансирам студиите и сè останато.
Рекламите претставуваат важен сегмент од маркетингот на секој бренд, а компаниите и маркетинг агенциите секогаш одат чекор понапред со нивната креативност.
Рекламата е за козметичкиот дел на модниот бренд, а е во духот на празниците што претстојат.
Понекогаш најдобрите подароци може да дојдат од најнеочекуваните места.
И оваа година најважен подарок што може да го дадете и примите е љубовра и прифаќањето.
Секој лик е базиран на постоечка фигура и секојдневните предмети се со огромни димензии
Во специјален центар се “обучуваат“ кучиња, кои штом забележат мобилен телефон, веднаш реагираат.
За што станува збор, погледнете во продолжение.
Козметичкиот бренд Rexona направи комична реклама во која главниот протагонист се срами од жолтите кругови под пазувите.
Американскиот магазин Adweek направи листа на петте најдобри реклами што се прикажуваат во текот на најпознатиот спортски настан во САД, Super Bowl.
Наместо да се грижиш за она што тргна наопаку, зошто не уживаш?
Германскиот синџир на супермаркети, Penny во соработка со маркетинг агенцијата Serviceplan group создаде интересна реклама чие мото е органска храна за сите.
Пораката на рекламата е доколку се споделува возењето, луѓето ќе кажуваат повеќе Да, одошто ако возат сами и повеќе ќе викаат Не.
Главна улога во рекламата е Меколи Калкин, а тема е култниот филм карактеристичен за овој период од годината - Сам дома.
Целосно електричниот модел EQC ја комбинира “електричната интелигенција“ со перфектната тишина и елеганција во духот на празниците.
Во рекламата главен лик е кучето Максимлијан, кој ужива во кралски третман...
Месар, пекар, продавачка во книжарница, цвеќарка... ја пеат култната All I want for Christmas од Мараја Кери, повикувајќи ги сограѓаните да ги посетат нивните продавници.
Единственото нешто што некои децата во светот го посакуваат за новогодишните празници е да бидат со своето семејство.
Кампањата го носи името #FutureFishandChips и има за цел да го смени ставот на луѓето кон пластиката за да ја намалат нејзината употреба.
Рекламата е своевидна ретроспектива посветена на познатата британска поп ѕвезда, а во позадина оди негова песна.
Видеото е сведок на многу интересни и искрени емоции на луѓе кои ги очекуваат своите блиски на аеродром.
Препознатливите кутии на Amazon “пеат“ на цел глас за сите оние што ја чувствуваат претпразничната еуфорија.
Случајни минувачи се обидуваат да вреснат најсилно што можат за да добијат бесплатен пијалак, но изненадувањето допрва доаѓа...
Целта на интернет-гигантот е да ги спречи своите корисници од измами и лажни промоции.