Каква порака испраќа Божиќната реклама на Disney

23

Disney на деветти ноември ја објави триминутната реклама и во неа се истакнува важноста на зачувувањето на семејните традиции.

Компанијата соработува со фондацијата за деца Make-A-Wish, на која ќе ѝ донира 25% од приходите од продажбата на играчката Мики Маус.

Фото: YouTube Printscreen