Видео: Како да го продадете половниот автомобил

32

Дека рекламите за половен автомобил не мора да бидат монотони и досадни, покажува видеото направено од сопственик на Ford Focus.

Бидејќи современите технологии интернетот ни се на дофат, денес, само имагинацијата е граница.

Извесен Џон Горки од САД се обиде да го претстави својот автомобил пред потенцијалните купувачи со стил. За таа цел тој сними видео направено по урнек на реклами од светски ранг на автомобилски компании.

Фото: YouTube Printscreen