Една од најемотивните божиќни реклами за оваа година

45

Новогодишните реклами се во тек, а судејќи според коментарите, многумина ја нарекоа оваа една од најдобрите оваа година. Двеминутно рекламирање ја следи приказната за дедо кој изолиран поради пандемија, започнува да вежба. Тој е мотивиран од врамена фотографија што публиката не може да ја види до крајот на рекламата.

Рекламата на германската фармацевтска компанија Doc Morris ја направи Jung von Matt/SAGA.