Празнична “носталгична“ реклама на Gucci

17

Ретро реклама, со група работници облечени во Gucci додека се подготвуваа за прославата на крајот на годината – обесени украси, донесување елка, честитки, диско светла… Спотот Gucci Gift го го режираше Аквинола Дејвис.