Во новата реклама Emirates качија стјуардеса на врвот на Бурџ Халифа

688

Компанијата Emirates Airline откри што се случило во создавањето на нивното неверојатно ново видео… Emirates се најде на насловните страници оваа недела, бидејќи нејзиното ново вирално видео ги натера сите да се запрашаат: Дали е реално?