Некои од најдобрите реклами на Super Bowl за оваа година

19

Ниту рекламите не се веќе тоа што беа некогаш поради пандемијата, но сепак најголемиот спортски настан во САД, Super Bowl, им ја врати вербата на луѓето од индустријата.

Одвојуваме неколку реклами што се интересни и се емитуваа на полувремето додека играа Tampa Bay Buccaneers и Kansas City Chiefs.

Super bowl е еден од најгледаните спортски настани во САД, а во исто време и служи како најголема маркетинг платформа за многу компании. За многумина возбудливи се натпреварите, но голем е бројот на луѓе кои им се воодушевуваат на рекламите што се прикажуваат за време на натпреварите.

Фото: Pixabay