Божиќната реклама на Coca – Cola

72
Овогодинешната реклама на Coca – Cola прикажува момче кое пред Божиќ се вселува во нова и мрачна зграда со својата мајка. Се разбира, атмосферата е сè само не весела и празнична, но момчето доаѓа до идеја како да ја поправи.
Концептот за оваа реклама е инспириран од пандемијата во која се наоѓаме од минатата година и многуте заеднички моменти кои моравме да ги пропуштиме поради неа, а со тоа повторно не потсетува на вистинската суштина на празниците.