Среќен ден

27

Среќен ден порачува францускиот автомобилски бренд Citroen во најновото видео во коешто на интересен начин го претставува новиот модел на C4.

Рекламата го почнува патувањето во 30-тите години од минатиот век, потсетувајќи на почетоците на Citroen од 1928 година.

Фото: YouTube