Без драма

7

Без драма е наслов на видеото во коешто главни протагонисти се легендарниот актер Роберт де Ниро и тенисерот Роџер Федерер. Швајцарскиот тенисер е туристички амбасадор на неговата земја, а во видео спотот се откриваат само дел од убавините на неговата земја.

Де Ниро смета дека Швајцарија е импресивна и убава, но нема никаква драма, како што бара тој.