Дејвид Бекам се здружи со Maserati

43

Поранешната фудбалска мегаѕвезда Дејвид Бекам е нов бренд амбасадор на италијанскиот производител Maserati, а за таа цел снимија и едно интересно видео.

За италијанската компанија, Дејвид Бејам е совршениот партнер за Maserati во следната фаза од патешествието, рушејќи граници и водејќи го брендот напред кон првите редови на луксузните возила во 21 век. Првиот плод на соработката меѓу поранешниот англиски фудбалски репрезентативец и славната марка од Модена е ова видео кое можете да го видите во прилог, а во истото е прикажан Бекам во Maserati Trofeo каде ги прикажува своите возачки способности.

Преземено од Avtoplus.mk