Новогодишната реклама на Microsoft

26

Иако празниците оваа година ќе бидат поинакви, тоа не значи дека не треба да се почувствува радоста и поврзаноста.

Во рекламата на технолошкиот гигант Microsoft се раскажува приказната на кучето Руфус, кој не може физички да биде близу до својот најдобар другар, но во неговите соништа тој го доживува дружењето и радоста.

Фото: YouTube screenshot