70 Flybridge – јахта што секој би ја посакал

16

nautical-aesthetic-numarine-70-flybridge_-_copyТурскиот производител на јахти Numarine го претстави својот нов футуристички модел 70 Flybridge, јахта која ги има сите карактеристики што едно луксузно превозно средство на вода може да ги поседува.

Покрај надворешната елегантност, јахтата нуди и совршен комфорт и просторност, а сепак ја задржува својата компактност како модел.

Со својата полуотворена галерија и бар, како и големиот салон, 70 Flybridge е одлично место за приредување на забави. Тука се и одвоената трпезарија и дневниот простор, којшто е одлично место за одмор и релаксација.

Јахтата има е три апартмани за гости. Мастер кабината е прилично просторна, комплетирана со гардеробери, софа, голема бања и туш кабина.
21_-_copy 13_-_copynautical-aesthetic-numarine-70-flybridge_1_-_copynautical-aesthetic-numarine-70-flybridge_3_-_copynautical-aesthetic-numarine-70-flybridge_2_-_copy00270_Flybridgeluxusyacht-70-flybridge-08Numarine-70-Flybridge-Yacht-Bathroom-665x427