AiraWear – иновативен блузон што масира

4

airawear

AiraWear е иновативен блузон којшто го масира неговиот корисник, додека тој ги извршува секојдневните задачи.

Блузонот е опремен со уреди за воздух под притисок коишто се шират и на тој начин го масираат корисникот. Со AiraWear се управува со помош на мобилна апликација, се полни со USB полнач, а батериите траат околу три часа.

airawear 1

AiraWear може да се носи на работа, дома, при патување, возење, извршување на секојдневните обврски…

На глобалната платформа за групно финансирање, Indiegogo, иновативниот блузон успеа да собере 155.413 долари.