вторник, 24 ноември, 2020
Почетна Ознаки бизнис

Ознака: бизнис

- реклама -

Најчитани

Аплицирај за кредит преку Viber порака

Започнете со разговор со роботчето Макси за да аплицирате за кредит или да се информирате подетално за условите и продуктите кои ги нуди ова финансиско друштво.

Нов закон за данок на имот – трипати повисок данок за вториот стан, куќа,...

Трипати повисок данок на имот да се плаќа за недвижнините кои сопствениците не ги користат ќе се предвиди со нов закон за данок на имот кој наскоро влегува во дебата.

Adidas ја “оживеа“ Југопластика – произведе лимитирана серија патики

Југопластика, во времето на Југославија, беше фабрика која за потребите на Adidas годишно произведуваше 4,5 милиони торби.

Најстарата компанија во светот работи 1.500 години, а во Македонија 147 години

Некои доживеале и илјада години постоење, а денес тешко можат да дочекаат и дваесет.

“Тепачка“ за специјални ладилници за превоз на вакцини

Само 15% од компаниите што се занимаваат со карго транспорт и шпедитери на фармацевтски производи се подготвени да пренесуваат вакцини на -70 степени Целзиусови.