Аналитичар предвидува огромен профит за ОВОЈ алткоин

15

Аналитичарот Мајкл Ван де Поуп рече дека еден алткоинот со ниска капитализација би можел да забележи повеќекратен импул по + 200% во наредните месеци во услови на растечка нестабилност на крипто-пазарите.

Ван де Поуп им кажа на своите следбеници на Твитер дека гледа на Fetch.ai (FET), платформа која има за цел да ги спои технологиите како машинско учење, вештачката интелигенција и блокчејн.

Тој верува дека FET го „копа дното“ во наредните месеци пред да излезе од широк опсег до 2023 година.

„Претпоставувајќи дека ќе се појави слично сценарио, би бил заинтересиран за долги позиции околу 0,11 долари за брзо 2-3-кратно рели (што сепак мислам дека ќе го видиме летото).“

Гледајќи ја табелата на Ван де Поуп, тој проценува дека FET ќе се зголеми од околу 0,11 долари на над 0,30 американски долари помеѓу јули и септември, пред да запише „бикова“ конфигурација со повисоко дно на 0,14 долари во ноември и да се искачи над 0,40 долари на почетокот на 2023 година

Во моментот на пишување, FET се тргува за 0,1137 долари, блиску до надолната цел на Ван де Поуп.

Друг алткоин што трговецот го следи е Elrond Gold (EGLD) – блокчејн платформа дизајнирана да ги напојува дистрибуираните апликации, случаите за употреба во претпријатија и крипто трансакциите.

Ван де Поуп рече дека EGLD може да постави привремено дно од околу 40 долари и да генерира краткорочен „биков“ сигнал за пресврт.

„Бикова“ дивергенција мора да се потврди пред да може да се преземат тешки долги позиции. Во тој случај, би можеле да завршиме на 40-42 долари“.

Во моментот на пишување, EGLD се тргува за околу 39,45 долари, што е намалување за повеќе од 9% во последните 24 часа.