Apple: Ако не е iPhone, тогаш не е iPhone

4

apple

Во случај да не сте сигурни, само iPhone е iPhone, вели Apple во следните две видеа. Во првото видео, овој технолошки гигант објаснува дека 99% од луѓето што имаат iPhone го сакаат својот уред, додека во второто објаснува колку добро работат софтверот и хардверот заедно.