Audi – можете да бидете моќни и кога сте во сенка

41

audi

Борбата завршува, толпата се уште навива, судијата Тони Викс ја напушта арената и исчезнува во мрачен тунел. Од тунелот излегува Audi 560PS RS 6 Avant. Моќ… од не толку очигледно место.

Тоа е новата реклама за Audi на агенцијата BBH Лондон, чија идеја е дека не мора да сте секогаш во центарот на вниманието. Кога се чувствувате комотно во својата кожа, можете да бидете моќни и кога сте во сенка.