Белград ќе стане регионален центар на Actavis

11

pills

Фармацевтската компанија Actavis, еден од најголемите светски произведувачи на лекови, најави дека од 1 јануари 2015 година во Белград ќе отвори регионален центар, пишува Б92.

Регионалниот центар ќе ги покрива сите деловни операции на оваа компанија во Србија, Македонија, Хрватска, Црна Гора, Босна и Херцеговина и Албанија.