Citroen C3 ја расипа кучешката романса

4

reklama

Се сретнаа на бензинска пумпа и тоа беше љубов на прв поглед. Но, за жал, автомобилот во кој таа се возеше беше постар модел…

Новиот Citroen C3 е опремен со бензински мотор PureTech, со кој се заштедува 23% на гориво, па со него можат да се поминат дополнителни 250 километри.