Copy Me That – личен готвач за копирање, организирање и управување со рецепти

13

Секојдневното подготвување на готвени оброци, поради модерниот бурен начин на живот, малку губи во споредба со нарачување оброци од ресторани со достава. Сепак, многумина сè уште знаат да уживаат не само во готвените оброци подготвени дома, туку и во подготовката на оброците. Затоа, не е изненадување што сè уште има голем број дигитални готвачи, а Copy Me That е уште еден таков.

Мора да се признае, за разлика од повеќето други слични дигитални готвачи, овој најмногу се фокусира на копирање рецепти што може да се најдат на интернет и внесување на сопствени рецепти. Накратко, тоа е мобилна апликација која помага да се создаде личен дигитален готвач и да се помогне во управувањето со рецептите.

Она што го прави навистина посебен е одличната способност за лесно копирање рецепти, а има дури и додаток за Chrome, така што додавањето рецепти од веб-страни е навистина лесно директно и на вашиот компјутер, додека рецептите може да се прегледуваат и организираат преку оваа апликација за паметни телефони.

Секако, Copy Me That нуди цела низа други опции, а покрај украсувањето на внесените рецепти со ваши фотографии, рецептите може да се споделат со други, има и планер за оброци како и опција за креирање листа за купување. Накратко, оваа апликација се појавува како најдобро решение за создавање личен дигитален готвач и управување со рецепти. Основната верзија е бесплатна, а за повеќе опции треба да платите годишна претплата од 13 долари за Premium изданието.