Croatia Airlines воведува сезонски летови Сплит – Скопје

36

ca

Хрватскиот национален авиопревозник Croatia Airlines воведува сезонски летови Сплит – Скопје. Летовите на оваа линија ќе започнат на 24 јуни и ќе траат до 24 септември, пишува Ex Yu Aviation news.

Летот од Сплит ќе биде на распоред секоја среда навечер, а враќањето од Скопје ќе биде четврток рано наутро.