четврток, 21 јануари, 2021
Почетна Ознаки авиоиндустрија

Ознака: авиоиндустрија

- реклама -

Најчитани

И невакцинираните ќе може да влезaт во Грција

Тој очекува престојното лето да биде подобро од ланското. Исто така истакна дека навиките на потрошувачите се смениле и дека никој не резервира патување шест или осум месеци однаред, како во минатото.

Кредит до 10.000 евра за започнување на сопствен бизнис

Сите невработени лица кои се евидентирани како активни баратели на работа во Агенцијата за вработување на Република Северна Македонија и кои сакаат да започнат сопствен бизнис, можат да се пријават за учество во Проектот за самовработување со кредитирање

Почина познатиот банкар Бенџамин Ротшилд

Бенџамин Ротшилд, банкар и претседател на групата Edmond de Rothschild Holding, почина од срцев удар на 57-годишна возраст. Синот на Едмонд Ротшилд, човек кој...

Две кафулиња во Њујорк би можеле да влезат во историјата – се продаваат за...

Двете кафулиња се продаваат за 25 биткоини или 800 етериуми, што во моментов е еквивалентно на нешто помалку од еден милион долари.

И годинава субвенции за купување на сончеви колектори, пвц прозори, печки на пелети

Надоместокот на дел од средствата од дел II од оваа програма ќе го остварат лицата кои досега не користеле средства од Буџетот на Република Северна Македонија за наведените мерки во дел II од оваа програма.