Десетте најскапи хотели во Париз

6

Париз е петтиот најскап град за туристи во светот, но тоа не ги спречува милионите посетители секоја година да уживаат во градот на светлината.

А кога сме веќе во Париз, тоа нека биде со стил, одлични ресторани, луксузни спа третмани, 24 часа достапен батлер и уште многу други удобности кои ги нудат 10 најскапи хотели во оваа метропола.

Renaissance Paris Vendomе

RenParisVendomeLobby
648 долари за вечер

Jays Paris

jays
662 долари за вечер

San Régis

Salon-hotel-San-Regis-Paris

797 долари за вечер

Paris Marriott Champs-Elysées

paris-marriott-hotel-champs-elysees-paris-08-elysee_big
823 долари за вечер

Le Royal Monceau Raffles Paris

royal monc

1.014 долари за вечер

Prince de Galles Luxury Collection

prince de g
1.021 долари за вечер

Shangri-La Paris

shangri la

1.074 долари за вечер

Park Hyatt Paris – Vendome

park hay

1.163 долари за вечер

Mandarin Oriental Paris

640px-Mandarin_Oriental_Paris_Mandarin_Terrace_Room
1.453 долари за вечер

Fouquet’s Barrière

Hôtel-Fouquets-Barrière-Bar-Le-Lucien-LD-2

1.487 долари за вечер