Џиновски лото топчиња во водите на Темза

27

Thames-Lotto

Националната лотарија на Британија за промоција на новото Лото, минатата недела во водите на Темза пушти шест џиновски лото топчиња. Топчињата се двојно поголеми од автобус на два ката, а секое е осветлено со 2.000 вати.