Dodge Dart во 100 чекори

15

dodge

Како да направите возило во 100 чекори? Чекор 1: проучете ја конкуренцијата. Чекор 2: налутете се, досадни се. Чекор 3: направете автомобил од нула, според начинот на Dodge. Како оди понатаму, погледнете во рекламата.