Екран на допир на лап топ се трансформира во таблет

4

toshiba lap top

Светската технолошка компанија Toshiba во својата понуда нуди лап топ компјутер и двоен таблет во едно. Satellite Click, Click 2 и Click 2 pro на Toshiba се трансформираат од екран на допир на компјутер до таблет со голем екран.

Toshiba преку овој уред се обидува да им обезбеди вистинско задоволство и компактност на корисниците и им нудат флексибилност во однос на нивните потреби.

Повеќе нема потреба да се купува посебно лап топ и таблет бидејќи со овој производ на Toshiba се добиваат два уреди во едно.