Електрична трафостаница трансформирана во луксузна куќа

25

pОвој луксузен дом, кој зафаќа површина од 1.400 мерти квадратни, е изграден користејќи ја фасадата на една стара електрична трафостаница. Куќата, која има шест спални соби и седум бањи, е совршен пример за спојување на старото со новото.

Надвор од домот се наоѓа преубаво уреден тревник и базен. Куќата располага со фитнес сала, огромен подрум за чување на вино, гаража за четири автомобили и стаклена градина на покривот.

Цената на ова луксузно здание, кое се наоѓа во Чикаго, е 14 милиони долари.

msubstation-3substation-4substation-5substation-6substation-7substation-9substation-10substation-11substation-12substation-13substation-14substation-15substation-16substation-18substation-20substation-21substation-22substation-23substation-24substation-25