Euromoney го прогласи Colliers за најдобра глобална консултантска компанија

16

Глобалната компанија за управување со инвестиции Colliers беше прогласена за најдобра глобална консултантска куќа на престижните награди за недвижности Euromoney Global. Colliers е најдобрата компанија за недвижности на глобално ниво, освојувајќи вкупно 10 награди за Азија Пацифик, EMEA и Америка – повеќе од која било друга компанија оваа година.

„Почестени сме што ја добивме наградата, што ја потврдува нашата силна позиција во индустријата. Овие награди зборуваат многу за стручноста и претприемачкиот талент на Colliers, кои ги обезбедуваат најдобрите решенија во класата кои го подобруваат успехот на нашите клиенти“, рече Крис МекЛернон, извршен директор,  на Real Estate Services во Colliers Global. „Максимизирањето на потенцијалот на имотот е во срцето на нашата цел. Довербата и изборот на нашата компанија од страна на нашите водечки клиенти во светот, како и клучните играчи во индустријата, е големо признание одново и одново“.

Во својата 19-та година, Euromoney Awards ги препознаваат најдобрите компании за недвижнини на пазарот. Земајќи ги предвид мислењата на советниците, програмерите, инвестициските менаџери, банките и корпоративните клиенти, наградите го одразуваат комерцијалниот успех и лидерството на пазарот во одржливост, иновации и услуги на клиентите во изминатите 12 месеци.

Фото: Facebook