ФОТО: Главниот дизајнер на VW ги објави првите официјални скици на новиот Golf

45

Volkswagen покажа камуфлирана верзија во Лас Вегас, а ова сега се чини дека е последната.

Пред премиерата на новиот дизајн на Volkswagen Golf, шефот за дизајн на VW, Андреас Миндт, на Инстаграм ги сподели првите официјални скици на ревидираната верзија.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andreas Mindt (@andreas_mindt_2023)